In Rotterdam een dakraam laten plaatsen of vervangen?

U bent hier aan het juiste adres wanneer u zocht naar dakraam Rotterdam. Daglichten.nl levert en plaatst in Rotterdam dakramen, dakkapellen, en andere daglichtoplossingen.

Soms is er een misverstand over de term dakraam. Wij noemen een raam of venster in het schuine hellende dak een dakraam. Het raam in het platte dak noemen wij een lichtkoepel.

Het bekendste dak raam is een Velux dakraam. Velux is het merk. Wij verkopen ook vele andere merken dakramen waaronder een Fakro dakraam en Roto dakraam. Deze merken hanteren dezelfde maatvoering en hebben weer een ander design en andere voordelen. Een dakraam vervangen door een ander merk is dus ook mogelijk! Kijk daarom gerust even rond in onze webshop om alle mogelijkheden te onderzoeken. In Rotterdam een dakraam offerte opvragen behoort ook tot de mogelijkheden! 

dakraam vervangen rotterdam

Oude dakraam vervangen Rotterdam

In Rotterdam een dakraam vervangen? Dat is iets wat wij dagelijks doen. Wij zijn naast Velux partner ook Roto en Fakro partner. Dat betekent dat wij erkend installateur zijn! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij niet alleen perfect uw dakraam plaatsen, maar ook in minder tijd. Een dakraam vervangen is iets waar iedereen vroeg of laat te maken mee krijgt. Na verloop van tijd kan bij oude ramen houtrot optreden, het glas gaan verweren, of de scharnieren het begeven waardoor het raam moeilijk open of dicht gaat. Een dakraam vervangen is vaak de beste oplossing omdat dit tegelijkertijd een hoop voordelen met zich meebrengt, waaronder een betere isolatie en een eenvoudigere bediening.

oude dakraam laten vervangen rotterdam

Groter dakraam plaatsen ook mogelijk

Mocht u toch een dakraam vervangen in Rotterdam, dan beschikt u vaak ook over de mogelijkheid om een groter raam te laten plaatsen. Een groter raam levert niet alleen een toename aan natuurlijk licht op maar ook een veel ruimtelijker gevoel. De kosten wegen vaak niet op tegen de voordelen die een groter raam met zich meebrengt. Qua montage kost het soms slechts een uur tijd extra. Zeker de moeite waard om vanuit Rotterdam hiervoor een offerte voor aan te vragen. Bovendien kan er uit verschillende merken worden gekozen! U zit dus niet vast aan bijvoorbeeld Velux.

Verschillende merken dakramen

Vroeger was er alleen het ‘Velux dakraam’. Tegenwoordig is de keuze een stuk groter, met zeer gewaagde concurrenten. Zo kan er ook gekozen worden voor een Fakro dakraam of Roto dakraam. Ieder merk heeft zo zijn eigen voordelen. Het ene merk is sterk op het gebied van inbraakveiligheid en isolatiewaarde, en het andere merk heeft juist weer meer doorontwikkeld op technologie zoals een innovatie ventilatiesysteem of elektrische bediening. Ook is het design per merk weer verschillend. Neem daarom de tijd om alle mogelijkheden en verschillen met elkaar te vergelijken. Iets gevonden en een prijs weten? Ook in Rotterdam leveren wij een vrijblijvende maatwerk offerte.

Velux dakraam

Velux is een begrip geworden omdat deze fabrikant al ruim 75 jaar bestaat. Mensen zeggen nog eerder een ‘Velux’ dan een ‘dakraam’ bij wijze van spreken. Vroeger maakte Velux dakramen met een scharnier in het midden, en die werden een tuimelvenster genoemd. Tegenwoordig zijn er veel meer variaties waaruit gekozen kan worden zodat er voor iedere situatie een passende oplossing gevonden kan worden. 

velux-dakraam-tuimel

Roto dakraam

In Duitsland is het Roto dakraam bijzonder bekend omdat dit een Duits product is van Duitse degelijkheid. Ook in Rotterdam plaatsen wij veel Roto dakramen omdat ze qua design en elektrische bedieningsmogelijkheden net wat verder doorontwikkeld zijn. En op het gebied van inbraakbeveiliging scoren ze ook veel punten. Ook als er nu een Velux dakraam geplaatst is kan dit vervangen worden door een Roto dakraam. De maten zijn allemaal standaard waardoor je niet merkgebonden bent. U kunt dus ook kiezen voor een Fakro dakraam.

Fakro dakraam

Bent u op zoek naar veel natuurlijk licht en goede ventilatiemogelijkheden? Kies dan voor een Fakro dakraam. Bij Fakro dakramen is in de bovendorpel van het kozijn een innovatie ventilatiesysteem verwerkt welke voor een continue verse luchtstroom zorgt, ongeacht weersinvloeden van buitenaf. Qua kindveiligheid scoren ze veel punten omdat er kinderveilige kierstand aanwezig is. Kinderen kunnen het raam dus niet verder openen. En als klap op de vuurpijl zit er op een Fakro dakraam levenslang garantie op hagelschade. Net als Velux en Roto zijn de ramen onder andere te verkrijgen in de maten 114×118, 78×98, 55×78, 45×55, en 45×73.

Showroom vlakbij Rotterdam

Vlakbij Rotterdam is onze showroom te vinden. Wij zitten namelijk in Hoogvliet wat 20 minuten van Rotterdam af ligt. Een bezoekje brengen is zo gebeurt. In onze showroom hebben wij alle mogelijke daglicht oplossingen voor u opgesteld. Hier treft u onder andere een Velux dakraam, Fakro dakraam, Roto dakraam, lichtstraten, dakserres en zelfs dakkapellen aan! Kom daarom zeker een keer langs bij ons.

dakramen showroom rotterdam