Dakalux dakkapel

De Dakalux dakkapellen onderscheiden zich van andere dakkapellen vanwege hun veelzijdige karakter, hun ongekend hoge kwaliteit, en de mogelijkheid om hem geheel naar wens samen te stellen.

Tot in de kleinste details kun je zelf bepalen hoe de Dakalux dakkapel eruit moet gaan zien. Zodoende sluit hij niet alleen aan bij de wensen, maar ook bij de stijl van de woning!

Alle Dakalux dakkapellen zijn prefab en van kunststof. Dat betekent dat ze bijzonder duurzaam zijn en dat ze ook bijzonder snel geplaatst kunnen worden.

Bent u op zoek naar het beste van het beste? Kies dan voor een Dakalux dakkapel! Bereken direct de dakkapel prijs via de dakkapel calculator.

Wat is een Dakalux dakkapel?

Dakkapellen kunt u vergelijken met auto’s. Vanaf een afstand lijken ze allemaal op elkaar, maar wanneer je ze beter bekijkt, of erin gaat zitten, dan zie je het verschil en ervaar je het verschil.

Dakalux onderscheidt zich door zeer hoge kwaliteitseisen en waarbij ieder dakkapel onderworpen wordt aan kwaliteitsinspectie. Op die manier komt een hoogwaardig kwaliteitsproduct tot stand wat zijn investering dan ook echt waard is en de dakkapel ook probleemloos zeer lang meegaat.

Geheel op maat laten bouwen

Het uiterlijk van een Dakalux dakkapel kan men geheel zelf bepalen, en dit gaat veel verder dan alleen de kleur van de duurzame kunststof onderdelen.

Bij een kunststof dakkapel kan er bijvoorbeeld ook gekozen worden voor een houtstructuur in het kunststof, blindpanelen zodat er 2 kamers tegelijkertijd voorzien kunnen worden met slechts 1 dakkapel, het type kozijn, het type glas waaronder driedubbel glas, glasroedes in het glas, ingebouwde luchtroosters, en nog veel meer. Zelfs de dakrand kan eenvoudig of bijzonder chique. De mogelijkheden zijn in principe oneindig. 

Enkele Dakalux voorbeelden

Aftimmeren behoort ook tot de mogelijkheden

Daglichten.nl biedt tevens de mogelijkheid om de dakkapel aan de binnenzijde geheel te laten aftimmeren. Zo kan er gekozen worden voor een vensterbank aan de binnenzijde, het aanhelen van wanden, of zelfs het plaatsen van efficiënte schuifpanelen om de ruimte nog efficiënter te benutten!

Kom kijken in onze Showroom

Daglichten.nl heeft verschillende Dakalux dakkapellen opgesteld staan in de showroom. U kunt ze dus in het echt komen bekijken!

In onze showroom hebben wij tevens ervaren adviseurs rondlopen die u graag alles uitleggen over dit prachtige kwaliteitsproduct.

Onze showroom vind u aan de Mandenmakerstraat 102B in Hoogvliet.

Video afspelen over showroom video