Kunststof kozijnen, deuren, schuifpui en dakkapel

Daglichten.nl Kunststof Kozijnen

Bij Daglichten.nl bent u aan het juiste adres voor kunststof kozijnen, deuren en schuifpui.

Om heel uw woning in de kunststof kozijnen te krijgen is Daglichten.nl is juiste partner.

Wij leveren en monteren;

  • Kunststof kozijnen
  • Kunststof voordeur
  • Kunststof schuifpui
  • Kunststof dakkapel

In onze showroom kunt u tevens verschillende kunststof kozijnen komen bekijken, en we leggen graag uit wat er allemaal mogelijk is en geven u ook het juiste advies.

Ook benieuwd naar naar de kosten om uw woning in de kunststof kozijnen te vervangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons op!

Daglichten.nl isolatie kunststof kozijnen

Warmte-isolatie

Ramen leveren gewoonlijk een belangrijke bijdrage aan het terugdringen van de energiekosten in gebouwen en ze maken het mogelijk om te voldoen aan wettelijke eisen voor warmte-isolatie.

Daglichten.nl inbraakbeveiliging kunststof kozijnen

HR++ glas

Geluidsisolatie speelt bij moderne gebouwen een steeds grotere rol. Omdat veel mensen in een stadscentrum of in de buurt van drukke straten wonen, is het belangrijk om zoveel mogelijk het omgevingsgeluid buiten te houden. Daarnaast is het ook warmte- en kou isolerend

Daglichten.nl geluidsdempend kunststof kozijnen

Inbraak beveiliging

Bescherming en veiligheid zijn basisbehoeften van de mens. U wilt zich toch prettig voelen in uw eigen huis? Laat dan niets aan het toeval over. Ga te werk volgens het motto “vertrouwen is goed – controleren is beter”.

Kunststof biedt veel voordelen

Kozijnen van kunststof hebben veel voordelen ten opzichte van kozijnen van hout. Zo is de levensduur een stuk langer, en hoeft u ze bovendien niet meer iedere 5 jaar opnieuw te laten schilderen. Onze kozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende RAL kleuren, verschillende designs, en ook qua afwerking heeft u veel keuze!

Kozijnen laten vervangen

Daglichten.nl heeft een zeer ervaren team welke snel en vakkundig de kozijnen bij u thuis kan komen vervangen door moderne kunststof kozijnen. Naast raamkozijnen en deurkozijnen hebben wij ook schuifpuien, dakkapellen, en nog veel meer!

Bezoek onze showroom!

Kom kijken wat er allemaal mogelijk is wat kunststof kozijnen betreft in onze showroom. Onze adviseur vertelt u er graag alles over.

Onze showroom vindt u aan de Mandenmakerstraat 102B in Hoogvliet.

Video afspelen over showroom video