Een dakkapel voor meer licht en ruimte

Een dakkapel is de ideale oplossing voor meer licht en ruimte in huis. Veel huizen hebben een schuin dak en dat betekent dat je wat ruimte moet inleveren. Vaak is er wel een dakraam aanwezig, maar met een dakkapel creëer je nog meer licht en ruimte. En wanneer er geen dakraam aanwezig is, dan is een dakkapel een nog grotere toevoeging.

Via deze site kun je eenvoudig een dakkapel offerte aanvragen. Zodoende heb je goed zicht op wat de kosten zijn voor een dakkapel inclusief montagekosten.

Daglichten.nl is de specialist op het gebied van dakkapellen en het plaatsen ervan. Vraag vandaag nog een vrijblijvend een dakkapel offerte op, of bereken zelf via de calculator de dakkapel prijs.

Prefab dakkapellen

Al onze dakkapellen zijn van kunststof en prefab. Zo kunt u kiezen uit bijvoorbeeld een Dakalux dakkapel die in onze eigen fabriek wordt gemaakt, en aan de hoogste kwaliteiteisen voldoet, of kiezen voor een ander merk dakkapel zoals een Velux. 

Wij kunnen u altijd van een passend product en passende offerte voorzien. Neem daarom beslist contact met ons op!

Vergunningsvrije dakkapel

Mocht u in een sitatie verkeren waar u geen vergunning krijgt voor een dakkapel, dan hebben wij ook een prachtige oplossing voor u. Wij verkopen en plaatsen ook vergunningsvrije dakkapellen

Volledige afwerking mogelijk

Ook een volledige afwerking is mogelijk. U kunt bij Daglichten.nl namelijk ook kiezen voor het laten aftimmeren van uw dakkapel. Zo kunt u de wanden laten aanhelen, een vensterbank laten plaatsen, of efficiënte schuifpanelen laten plaatsen om nog meer opbergruimte te creëren.

De afwerking kunnen wij dus van A tot Z voor u regelen!

Dakkapellen die wij geplaatst hebben

Bezoek onze showroom!

Op het gebied van dakkapellen is er heel veel mogelijk. Zo kunt u een dakkapel op maat laten bouwen welke tevens geheel aansluit bij uw wensen.

In onze showroom hebben wij verschillende dakkapellen die u kunt komen bekijken. Onze adviseur vertelt u er graag alles over.

Onze showroom vindt u aan de Mandenmakerstraat 102B in Hoogvliet.

Video afspelen over showroom video