Dakraam vervangen of plaatsen in Barendrecht?

Dakraam Barendrecht vervangen of laten plaatsen? Of u nu zelf het dakraam in Barendrecht wilt vervangen, of dit door ons wilt laten doen,… In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor de producten, maar ook de all-in-one service!

Wij zijn erkend installateur van de Velux-, Fakro-, en Roto dakramen. Aangezien de merken in bijna alle gevallen dezelfde standaard maatvoering hanteren bent u niet gebonden aan een merk. U kunt dus ook voor uw huis in Barendrecht voor een ander merk kiezen, ook al komt dat merk niet overeen met hetgeen wat u nu heeft.

Er is een verschil tussen een dakraam en een lichtkoepel. Een dakraam wordt geplaatst in een schuin dak. Een lichtkoepel wordt geplaatst in een plat dak. Wat u ook nodig heeft, bij ons kunt u ieder soort daglichtoplossing kopen!

dakraam laten vervangen barendrecht

Dakraam vervangen Barendrecht

Een dakraam vervangen in Barendrecht? Laat dit doen door de vakman. Wij hebben jarenlang ervaring met alle denkbare merken. Ook het het dakraam vervangen met een ander merk, of totaal andere afmeting behoort bij ons tot de opties. Benieuwd wat de mogelijkheden en prijzen zijn? Bekijk dan onze webshop, of vraag een vrijblijvende offerte op. 

Groter dakraam plaatsen Barendrecht

Waarom dezelfde maat dakraam terugplaatsen als het ook groter kan? In Barendrecht plaatsen wij regelmatig dakramen die groter zijn dan hetgeen wat de mensen daarvoor hadden. Het prijsverschil is soms minimaal, maar de toename aan licht en het ruimtelijke gevoel zijn fenomenaal! Omdat je niet iedere dag een nieuw dakraam laat plaatsen is het toch verstandig om hier even goed over na te denken. Benieuwd naar de kosten en/of mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte op!

dakraam vervangen barendrecht

Velux dakraam

Velux is in Nederland een van de meest bekende merken als het om dakramen gaat. Een Velux dakraam is inmiddels een begrip geworden omdat het merk al zo’n 75 jaar bestaat. Veel huizen zijn uitgerust met een Velux dakraam, en bij ons kunt u ieder type Velux dakraam kopen om uw bestaande raam mee te vervangen. Zoals u net eerder heeft kunnen lezen bent u niet merkgebonden. U kunt ook kiezen voor een Fakro of Roto dakraam, welke op hun beurt ook voordelen met zich meebrengen. 

velux-dakraam-tuimel

Roto dakraam

Het Roto dakraam kenmerkt zich op de eerste plaats door de Duitse degelijkheid. Daarnaast is het design vaak net wat fraaier dan bij andere merken. Roto dakramen zijn een doorontwikkeld stukje techniek. Zo zijn de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt. Roto is vooruitstrevend als het gaat om elektrische innovatie. De ramen zijn bijvoorbeeld elektrisch en zelfs op afstand bedienbaar. De Roto dakramen zijn tevens Smart Home ready waarmee ze deel kunnen uitmaken van een slim huis. De ramen kunnen als voorbeeld automatisch gesloten worden wanneer het regent of wanneer iedereen het huis verlaten heeft.

Fakro dakraam

Fakro is een toonaangevend merk op het gebied van veiligheid, duurzaamheid, en natuurlijke ventilatie. Zo heeft een Fakro dakraam bijvoorbeeld een kindveilige kierstand om te voorkomen dat het raam verder geopend kan worden door een kind dan de bedoeling is. Fakro geeft een bijzonder uitgebreide garantie waaronder een levenslang garantie op hagelschade. Ook is de kozijnconstructie zeer innovatief te noemen omdat hier een ingenieus ventilatiesysteem in verwerkt zit dat altijd zorgt voor verse lucht, ongeacht de weersomstandigheden. Zoals u kunt zien heeft ieder merk, van Velux tot Fakro weer haar eigen sterke eigenschappen. In onze showroom hebben wij ze allemaal opgesteld en vertellen we er daar graag nog meer over. 

Showroom op 20 minuten afstand van Barendrecht

In een goede 20 minuten bent u vanuit Barendrecht in onze showroom. Hier kunt u alle daglichtoplossingen komen bekijken, van dakramen tot aan lichtstraten, en van dakserres tot aan dakkapellen. Van Velux, Roto, en Fakro hebben wij alle denkbare oplossingen!

dakramen showroom