Dakraam in Spijkenisse laten plaatsen

Op zoek naar een dakraam in Spijkenisse? Daglichten.nl heeft voor u de oplossing! Het dakraam laten plaatsen in Spijkenisse? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen.

Allereerst, wat is een dakraam? We leggen dit uit om verwarring te voorkomen. Een dakraam is een venster/raam voor een schuin dak/dak met schuine zijde. Een raam voor het (horizontale) dak wordt een lichtkoepel genoemd, en ook die kunt u bij ons kopen en door ons laten plaatsen of vervangen.

Een van de bekendste dakramen merken in Nederland is Velux. Bij ons kunt u naast Velux ook voor andere merken kiezen met dezelfde maatvoering. Denk hierbij aan de dakraam merken zoals Roto en Fakro. Wij kunnen het huidige raam vervangen, ongeacht welk merk u nu heeft, door een van onze dakramen.

dakraam

Dakraam vervangen Spijkenisse

Er komt een tijd dat uw oude dakraam aan vervanging toe is en dat het dakraam vervangen moet worden. Soms vanwege houtrot, en soms vanwege slijtage. Wat veel mensen niet weten is dat u niet gebonden bent aan een bepaald merk. Heeft u nu een Velux dakraam, dan wil dan niet zeggen dat u opnieuw een Velux dakraam moet laten plaatsen. U kunt ook voor een Roto dakraam of Fakro dakraam kiezen want ook deze merken hebben dezelfde maten in hun assortiment zitten.

Dakraam plaatsen en kiezen voor een groter raam

Een dakraam plaatsen in Spijkenisse doen wij regelmatig. Wij zijn Velux partner, Roto partner, en Fakro partner. De prijzen van de dakramen en de plaatsing in Spijkenisse vindt u online op onze site. Een offerte opvragen kan natuurlijk ook.

Waar veel mensen niet bij stilstaan is het feit dat je niet perse gebonden bent aan de huidige maat. Dat wil zeggen dat het bestaande dakraam ook vervangen kan worden door een grotere afmeting. Dat betekent nog meer licht en nog een ruimtelijker gevoel. Waarom niet? Het prijsverschil hoeft niet eens bijzonder groot te zijn. Online prijzen vindt u hier op de site.

Dakramen van verschillende merken

Bij ons kunt u van verschillende merken een dakraam kopen en laten plaatsen. De merken die wij zoal in het assortiment hebben zijn Velux, Roto, en Fakro. Ieder merk beschikt over de standaard maten. Het ene merk biedt weer wat meer uitbreidingsopties dan het andere merk. Zo kunnen dakramen tegenwoordig bijvoorbeeld elektrisch bediend worden, met of zonder afstandsbediening, en kunnen ze zelfs voorzien worden van een elektrische zonwering of insectenhor. De technologie staat niet stil want dit kan zelfs aan een smart home systeem worden gekoppeld zodat alles geprogrammeerd kan worden. ‘s-ochtends bijvoorbeeld open, en ‘s-avonds weer dicht. Qua design verschillen de vensters en kozijnen ook van elkaar. Bij ons slaag je door het grote aanbod dus altijd.

Velux dakraam

Het Velux dakraam is inmiddels een begrip geworden. Mensen zeggen vaak nog eerder een ‘Velux’ dan een dakraam. Iedereen begrijpt wat hiermee bedoeld wordt. Velux dakramen bestaan al 75 jaar en is daarmee het oudste en ondertussen meest bekende merken op het gebied van daglichtoplossingen. Denk bij daglichtoplossingen ook aan een lichtkoepel of compleet dakkapel.

Vroeger maakte Velux dakramen welke het scharnierpunt in het midden hadden zitten. Dit type wordt een tuimelvenster genoemd. Tegenwoordig is er heel veel meer mogelijk om voor iedere situatie de perfecte oplossing te bieden. Dit is overigens nu bij de overige merken ook het geval.

velux-dakraam-tuimel

Roto dakraam

Roto dakramen zijn van Duitse degelijkheid. Qua design gaan ze net een stapje verder dan andere merken. Een dakraam mag immers ook mooi zijn toch? Net als Fakro en Velux heeft Roto alle standaard maten in het assortiment zitten. Veel voorkomende maten zijn 114×118, 78×98, 55×78, 45×55, 45×73, en ga zo maar door. Qua elektrische dakramen loopt een Roto dakraam iets meer voorop dan de rest. En op het gebied van comfort en veiligheid scoort Roto ook zeer hoog waardoor het tot een van de topmerken behoort. Met veiligheid kun je aan de inbraakgevoeligheid denken.

Fakro dakraam

Fakro dakramen staan bekend om hun hoge hoeveelheid natuurlijk licht en dat ze qua energiebesparing hoger scoren dan andere merken. Tevens heeft een Fakro dakraam een innovatie ventilatiesysteem welke in de bovendorpel van het kozijn is verwerkt. Dat betekent altijd verse lucht ongeacht de weersomstandigheden. Tevens biedt Fakro dakramen een kinderveilige kierstand zodat het raam niet verder opengezet kan worden door een kind. Kortom een innovatief product met een zeer uitgebreide garantie. Fakro geeft zelfs levenslang garantie op hagelschade!

Showroom vlakbij Spijkenisse

Onze dakkapellen en dakramen showroom is goed bereikbaar vanuit Spijkenisse. Met de auto is dat een rit van slechts 12 minuten! In onze showroom hebben we alle denkbare oplossing opgesteld zodat u ze kunt komen bewonderen en kunt uitproberen. Naast Velux hebben wij ook prachtige alternatieven van Fakro en Roto.