Dakraam in Hoogvliet laten plaatsen of vervangen

Wilt u een dakraam in Hoogvliet vervangen of geplaatst hebben? Daglichten.nl heeft alle daglichtoplossingen, van dakramen tot dakkapellen. Wij komen ook in Hoogvliet uw dakraam vervangen, of andere daglichtoplossing installeren.

Het verschil tussen een dakraam en een lichtkoepel is dat een dakraam gemonteerd wordt in de schuine zijde van uw dak. In het horizontale dak (plat dak) wordt een lichtkoepel geplaatst. Bij ons kunt u ze bestellen en zelfs laten plaatsen in Hoogvliet.

De bekendste merken op het gebied van dakramen is Velux. Naast Velux dakramen hebben wij ook Roto dakramen en Fakro dakramen. Bij een dakraam vervangen bent u niet gebonden aan een vast merk. Bij ons kunt u dus alle kanten op.

dakraam hoogvliet laten plaatsen

Dakraam vervangen Hoogvliet

Vertoont het oude dakraam gebreken zoals moeilijk openen, houtrot, of beslagen glas? Dan kunnen wij uw dakraam vervangen in Hoogvliet. Ook al heeft u nu een Velux dakraam, dan kunt u alsnog voor een anderer merk kiezen. Een Roto dakraam of Fakro dakraam zijn zeer goede alternatieven en hebben weer andere voordelen. De maatvoering komt in bijna alle gevallen overeen.

Een groter dakraam plaatsen, kan dat?

Regelmatig plaatsen wij een dakraam in Hoogvliet. Wij zijn Roto partner, Velux partner, en Fakro partner. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de plaatsing door professionals gebeurt en dat u eenvoudig ook voor een ander merk kunt kiezen. De exacte kosten voor een dakraam laten plaatsen of vervangen in Hoogvliet vindt u op onze site, of via een dakraam offerte.

Wat veel mensen niet weten is dat je ook voor een groter raam kunt kiezen. Vaak is er voldoende ruimte om een groter dakraam te plaatsen in Hoogvliet. Een groter raam levert een stuk meer licht op, en een veel ruimtelijker gevoel. Ondanks de kleine meerprijs is iedereen achteraf erg blij met de keuze.

Verschillende merken dakramen

Bij ons kunt een Fakro dakraam kopen, een Roto dakraam kopen, en een Velux dakraam kopen. Elk merk heeft haar eigen voordelen en nadelen. Het ene merk heeft wat meer elektrische uitbreidingsopties, en het andere merk is meer gericht op design. Het aantal opties zoals zonwering, insectenhorren, en op afstand elektrische bediening verschilt weer per merk. Zelfs de koppeling met een Smart HOME systeem is tegenwoordig mogelijk, waarbij de zonwering automatisch ‘s-ochtends open gaat. Wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben is de standaard maatvoering. Veel voorkomende maten zijn bijvoorbeeld 78×98, 45×55, 55×78, 45×73, en 114×118. Deze maten komen allemaal terug bij de verschillende merken.

Velux dakraam

Het Velux dakraam kennen we vrijwel allemaal. Dit merk bestaat inmiddels alweer 75 jaar, waarmee het een begrip is geworden. Soms noemen mensen het in Hoogvliet nog eerder een ‘Velux’ dan een ‘dakraam’. De Velux dakramen zijn dan wel het bekendst, maar het bedrijf maakt ook lichtkoepels en dakkapellen.

Vroeger maakte Velux dakramen met in het midden een scharnierpunt welke een tuimelvenster werd genoemd. Vandaag de dag zijn er veel variaties bijgekomen zodat er bij iedere situatie een oplossing geboden kan worden.

velux-dakraam-tuimel

Roto dakraam

Van Duitse makelij is het Roto dakraam. Roto staat bekend om haar Duitse degelijkheid en design, en behoort tot een van onze topmerken. Ook een Roto dakraam is in dezelfde maatvoering te krijgen als een Velux dakraam. Het is 1-op-1 verwisselbaar en in Hoogvliet dus snel op locatie geplaatst. Een ander pluspunt van een Roto dakraam is dat deze op elektrisch vlak iets meer voorop loopt dan de andere merken. Benieuwd naar de kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons op!

Fakro dakraam

Het Fakro dakraam staat om haar hoge hoeveelheid natuurlijk licht bekend. Een ander groot voordeel van Fakro dakramen is dat ze op het gebied van energiezuinigheid ook bijzonder goed presteren. Fakro gebruikt bij haar dakramen een innovatie ventilatiesysteem welke is ingebouwd in de bovendorpel van het kozijn. Hierdoor is er altijd een continue verse luchtstroom, ongeacht het weer.

Op het gebied van kind veiligheid scooter Fakro nog meer punten. Er is namelijk een kindveilige kierstand zodat het raam niet door een kind verder opengezet kan worden. Op het gebied van garantie gaan zij ook een stapje verder. Bij een Fakro dakraam krijg je namelijk levenslang garantie op hagelschade. Hier een prijs van weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op in Hoogvliet.

Showroom in Hoogvliet

Komt u uit Hoogvliet of omgeving? Breng dan zeker een bezoekje aan onze showroom in Hoogvliet! Wij hebben dakramen, lichtkoepels, dakkapellen, en nog veel meer daglichtoplossingen opgesteld staat die u zelf kunt komen bewonderen en uittesten! In onze showroom vindt u de merken Fakro, Velux, Roto, en nog vele anderen.